PARAT HJERNETRIM

SUDOKU:
Sudoku-oppgaven går ut på å plassere sifrene 1 til 9 slik at alle de loddrette og vannrette radene inneholder sifrene 1 til 9 én gang (slik at også hver 3 × 3-boks inneholder alle sifrene én gang).

Untitled-18

Untitled-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRYSS OG TVERS:
Hvilket ord står IKKE i diagrammet? Det ordet er oppgavens løsning.

Untitled-22

ANAGRAMKRYSS:
Til venstre for skillestreken er løsningsordene, og her er bokstavene stokket om i anagrammer. Finn ut hvilke ord det er snakk om og skriv dem inn i feltet til høyre (kun vannrett). Én bokstav står riktig plassert allerede. Når du er ferdig, stokker du om på bokstavene som er nummerert. Dette er løsningsordet som kan skrives inn i feltet nedenfor. Stikkord for løsningsordet er «SMAKFULL FISK».

Parats treningsside med hjernetrim
Untitled-16

 

 

 

 

 

Sender du oss løsningen på alle oppgavene på denne siden, er du med i trekningen av en Elvang Latitude alpakka-pledd av 50 prosent alpakkaull, 40 prosent fåreull og 10 prosent mikrofiber. Pleddet er Fair Tradesertifisert. Målene er 130×200 centimeter (se foto).

Frist for å sende inn løsningen er 18. april 2017.
Vi trekker én vinner hver gang. Send løsningen til redaksjonen, enten på e-post til trygve.bergsland@ parat.com, eller ordinær post til: Parat, postboks 9029 Grønland, 0133 Oslo. Husk å merke e-posten/konvolutten «Hjernetrim 1/2017». Vinneren av hjernetrim i 5/2016 er Berit Sperstad, Mo i Rana.

Share Button