5 på kurs

Opplæringsansvarlig i Parat, Tove Løhne, deltok tidligere i år på fordypningskurset i presentasjonsteknikk og kommunikasjon. Her fikk hun anledning til å stille noen av kursdeltakerne spørsmål om deres erfaringer.

Trine Anne Iversen Ramm, NAV Nøtterøy
76

 

 

 

 

 

 

 

Det å være tillitsvalgt er lærerikt. Jeg blir tidlig informert om hva som skjer i virksomheten og får med det mulighet til medbestemmelse. Kurset gjør at jeg tør å gå ut av komfortsonen og vet hvordan jeg kan fange oppmerksomheten for å få frem mitt budskap.

Heidi Stenbråten, Eurofins Food & Feed Testing Norway
77

 

 

 

 

 

 

 

Å være tillitsvalgt er spennende, informativt og lærerikt. Det gir også innsikt i bedriften på en annen måte enn som kun ansatt. Dette kurset har hjulpet meg til å utvikle personlige egenskaper, samt tilegne meg nyttige verktøy i kommunikasjon og presentasjon.

Renate Tangedal Nitter, Målselv Tannklinikk
78

 

 

 

 

 

 

 

Dette kurset er praktisk og lærerikt. Jeg har fått skjøvet på mange egne grenser og utfordret meg selv i å presentere. Det er samtidig nyttig å møte andre engasjerte tillitsvalgte og dele erfaringer.

Hajo Schmidt-Horix, Norad
79

 

 

 

 

 

 

 

Det er spennende og utfordrende å være tillitsvalgt. Jeg lærer mye og føler et ansvar for medlemmene. Dette kurset har gjort at jeg har blitt tryggere på meg selv i settinger hvor jeg skal presentere og hjelper meg i rollen som tillitsvalgt.

Steinar Hjellestad, tillitsvalgt Hordaland politidistrikt,
80

 

 

 

 

 

 

 

Jeg får muligheten til å ta en mengde gode, nyttige og relevante kurs som også gjør meg bedre i stand til å gjøre en god jobb som tillitsvalgt. Dette kurset har gitt meg et godt grunnlag for å kunne kommunisere og presentere saker på en slik måte at jeg øker mulighetene til å nå frem.

Share Button